Πολιτική Επιστροφών

Εφόσον επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία επιστροφή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του μορφή, άθικτο, χωρίς οποιαδήποτε παραβίαση της συσκευασίας και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής. Επιπλέον, στο εσωτερικό του επιστρεφόμενου δέματος θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα χαρτί, στο οποίο θα αναγράφεται το IBAN, η τράπεζα στην οποία ανήκει και το ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους. Όμως, σε κάθε περίπτωση, αφαιρούνται 6 ευρώ από το επιστρεφόμενο ποσό, τα οποία αντιστοιχούν στα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της παραγγελίας.

  1. Στέλνετε το δέμα με τα ΕΛΤΑ Courier (συνεργαζόμενο πρακτορείο) και χρέωση δική μας.
  2. Στέλνετε το δέμα με οποιοδήποτε πρακτορείο courier επιθυμείτε και χρέωση δική σας. Σε αντίθετη περίπτωση, να γνωρίζετε ότι δε θα παραλάβουμε το δέμα.
Η εταιρεία μας θα ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν και μόνο αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής, θα προβεί σε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Σε προϊόντα που υπάγονται στην κατηγορία εσωρούχων και σε καλλυντικά προϊόντα, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή/ και επιστροφές, για λόγους υγιεινής.